Välkomna till Ystad RC

Ystad Tennisklubb är en förening där bredd, elit och trivsel värderas högt. Redan på 50-talet startade Asta Löfdahl regelbundna träningar för Ystads barn på vår anläggning invid Ystad Saltsjöbad. Numera bedriver YTK verksamhet på 26 tennisbanor i Ystad och runt om på Österlen. På Saltsjöbadens Tenniscenter finns även 3 padelbanor för utomhusspel.

YTK är en klubb som vill att alla, oavsett ålder och skicklighet ska kunna uppleva glädjen i att utöva racketsport. Det är en av anledningarna till att vi nu breddar vår verksamhet och skaffar oss en syster till Ystad Tennisklubb. Den nya familjemedlemmen heter Ystad Racket Club och kommer erbjuda er en padelverksamhet i toppklass. Tanken bakom vår tillökning är att ännu fler ska känna sig hemma hos oss. Det fina med vår långa historia är att vi har goda möjligheter att överföra samma familjära känsla till Ystad Racket Club som vi genom åren skapat inom Ystad Tennisklubb. Vi hoppas ni kommer uppskatta vår nya familjemedlem.

Ystad Racket Club har nu flera fina anläggningar. Välkommen ut till padelbanorna vid Saltsjöbadens Tenniscenter och vår fullt utrustad padelarena vid Sparbanken Syd Stadion. Där hittar ni tränare, shop, café & restaurang, gym och hemtrevlig lounge.

Varmt välkomna ut i friska luften och havsbruset!

Anmälan öppen för höstterminen
2022-06-14 09:52

Nu kan du anmäla dig till höstterminens padelkurser i Ystad Racket Club.

Barn och ungdomsträning - anmäl dig här

Vuxenträning - anmäl dig här

Nytt avsnitt av Studio YTK
2022-06-03 14:20

För att se avsnitt 11 av Studio YTK - TRYCK HÄR

Till "YTK Familjens " medlemmar
2022-05-26 15:42
Ystads Tennisklubb är ju huvudägare i RacketVision AB som driver vår fina padelhall och står för driften av padelbanorna ute. Pandemin sköt ju på invigningsfesten varför vi nu gör en lite försenad variant, modell mini: ur innehållet har vi:

- Minimässa med utställare, kombinerat med erbjudande i RacketStarbutiken och H 3 Gym, lotterier med massor av vinster
- Aktiviteter i form av Americano Padel, blixtdubbel i tennis, pingisturnering och prestigefylld bordshockeyturnering
- Uppvisning i padel
- Anpassad måltid från Sushinu
- Föredrag och dop av destinationen.  Sparbanken SYD Gör det krångliga enkelt
- Bolagsstämma för aktieägare i racketVision och fortsatt mingel till valfritt mässavslut

Hoppas vi får se många av er, anmälan på denna mail om vilka aktiviteter ni vill delta i mm
Självklart är Fabian ( Skåne TV ) på plats och spelar in avsnitt 11

Skulle YIF spela en femte match så ser vi den tillsammans i padelhallen

Nu ser vi till att många möter upp och ger oss ett riktigt avstamp för framtiden

Hälsar

Aktivitetskommittén "YTK Familjen"

YRC SUMMER CAMP
2022-05-06 20:32

Härmed öppnar vi anmälan till våra tre Padelcamps för barn & unga. Vecka 25, 26 & 27 finns det möjlighet till massor av padel ute på Saltsjöbadens tennis & padelcenter.

2022-04-22 17:58

Nyheter från våra grupper